Wat is Spiritualiteit?

 

Bij het woord spiritualiteit denken we gelijk aan het bovennatuurlijke, mystieke en het ongrijpbare achter de sluier. Dit is niet de volledigheid van wat spiritualiteit is. Het allerbelangrijkste word vaak niet eens benoemd: de echte spiritualiteit zit binnen in jezelf! Daar word mee bedoelt dat je jezelf durf te observeren in gedrag, emoties, gevoel, reactie en houding om daar juist van te groeien. Want via dit pad kun worden tot wie je werkelijk bent. Zo zul je zien dat het confronterend kan zijn om jouw schaduwzijde te ontdekken, hoe een situatie impact op jouw maak en wat daar de gevolgen van zijn, accepteer dat het leven draait met vallen en opstaan om sterker te worden, laat jezelf toe om te voelen en los te laten. Stem hoofd, lichaam en ziel met elkaar af, dan heb je balans.

 

Door open en zuiver naar jezelf te kijken kun je ook met jezelf communiceren met jouw binnenwereld. Dit gaat via de dromen, die laten jouw zien waar nog drempels zijn en ook waar je in bent gegroeid. Ga op onderzoek uit naar wat ze je te vertellen hebben, er zit waardevolle informatie in. Daag jezelf uit om dag verslagen te schrijven en leg dit naast de dromen, kun je het verband zien? Door dit een tijdje vol te houden zul je zien dat je dan in staat bent om meer te mogen voelen van de wereld achter de sluier, wees nieuwsgierig, respectvol en vraag hierin ook bescherming en begeleiding van jouw spirit metgezellen.

 

Bedenk wel met welke intentie je contact wil maken met de spirit wereld.

Wil je dit gewoon een keertje ervaren? Ga je wat je hebt waargenomen noteren en onderzoeken? 

Waar ligt jouw grens? Ben je geaard/beschermd?

Want als je de spirits toe laat geef je wel aan om de boodschappen te willen ontvangen, dit kun je niet van de één op de andere dag wegdrukken!

 

Vind je het toch spannend of het is niet wat je ervan verwacht had?

Zeg dit eerlijk tegen hun, zodat ze weten dat je wel respect hebt en dankbaar bent, om wat dichter bij hun te hebben mogen staan.

Het kan zijn dat wat je al hebt ontvangen niet ineens weg is, wees je ervan bewust dat dit geleidelijk minder word.

Je hebt immers een opening gecreëerd die nog niet dicht is en misschien blijf het toch op een kiertje staan.

 

Wil je hierop reageren of heb je vragen, stel ze gerust:

bluefaris@hotmail.com

 

Ook ben ik beschikbaar voor voorlichtingen en lezingen over het thema Spiritualiteit.

Organisaties, Covens, Particulieren en (beginnende) Lichtwerkers zijn welkom.

 

 

 

 

 

Q&A

 

Spiritualiteit heeft veel thema's, het is begrijpelijk dat je met vragen zit.

Maar waar kun je die stellen?

Het is soms niet gemakkelijk om deze kenbaar te maken, aan een consult heb je (nog) geen behoefte aan.

Toch wil je jouw verhaal en ervaringen delen.....

Ik bied jouw de gelegenheid om al jouw vragen te stellen op het het gebied van:

 

-Helpers & Gidsen en Voorouders

-Andere Dimensies/Werelden

-Dromen

-Altaar, Offers en Rituelen

-Natuurwezens en Krachtdieren

-Engelen

-Jouw Spirituele Ontwikkeling

- en meer….

 

Ik nodig jouw uit om op  de beurzen aan te schuiven om jouw persoonlijk te kunnen ondersteunen met al deze vragen.

Op de Diensten en Tarieven pagina, vind je een overzicht met alle mogelijkheden.

 

!Geen teruggave van Consultkosten!

 

 

*Toch verhinderd? Laat het mij een dag van tevoren weten, anders kunnen de kosten (of een deel daarvan) in rekening gebracht worden.

 

 

 

 

Consulten

 

Word jouw naam ineens geroepen, terwijl niemand in de buurt is? Je ligt in bed maar hebt het gevoel dat iemand in je kamer is die je aanstaart? Zie je (dubbelle) getallen? Kun je sferen en energieën aanvoelen? Heb je veel (terugkerende met hetzelfde thema of elke keer een element dat er uitspringt) dromen? Of Weet je dat er meer is dan wat je werkelijk waar kan nemen: De kosmos stuurt jouw boodschappen!

 

Is dit herkenbaar voor je? Wees bewust dat dit niet raar is, in deze tijd krijgen steeds meer mensen contact met de spirit wereld en andere dimensies. Het is begrijpelijk dat het je angstig en onzeker kan maken. Het is ook niet een thema waarover je makkelijk praat met een naaste bijvoorbeeld. Je wilt gehoord en serieus genomen worden.

 

In het dagelijks leven word dit wel beïnvloed, waardoor je minder goed functioneert. Wat voor jouw al kan helpen is om te schrijven wat jouw ervaringen zijn en hoe je je daarbij voelt (wat gebeurd er op een dag, welke emoties zijn er aanwezig, wat is jouw houding, wat is jouw reactie en op het thema spiritualiteit). Vanuit daar krijg je al meer inzichten waar je verder mee kan, je krijgt een kompas van jezelf.

 

Heal jezelf door de balans te vinden tussen lichaam, geest en ziel. Je zult verlichting voelen en je kan vooruit door eerlijk naar jezelf te kijken, ja dit kan confronterend zijn maar daar word je juist bewuster en sterker van.

 

Ik bied daarom laagdrempelige gesprekken aan, om jouw vragen te beantwoorden en om naar jouw verhaal te luisteren. 

En de kaarten gaan jouw ook ondersteuning bieden.

 

Ik nodig jouw uit om op  de beurzen aan te schuiven om jouw persoonlijk verhaal te kunnen vertellen.

Op de Diensten en Tarieven pagina, vind je een overzicht met alle mogelijkheden.

 

 

!Geen teruggave van Consultkosten!

 

Toch verhinderd? Laat het mij een dag van tevoren weten, anders kunnen de kosten (of een deel daarvan) in rekening gebracht worden.