Kaartlegging Kosmische Boodschappen

 

Ben je benieuwd welke boodschap de kosmos voor jouw heeft op dit moment?

Daag jezelf uit om een kaartje te trekken, zo word de dag al uitdagender.

 

Het kan jouw helpen om richting te geven, een inzicht op te doen of je wilt beter communiceren met jouw ziel. Je prikkelt het onderbewuste om naar het bewuste te komen om zo jezelf beter te leren kennen. Het kan zelfs helpen om met een andere blik te kijken naar een situatie/beslissing, los laten van negatieve invloeden en om over drempels te stappen.

 

Stel jezelf de vragen:

Wat is mijn eerste gevoel bij het zien van de kaart?

Welke elementen vallen mij op en wat betekend hun symboliek voor mij?

Wat wil deze kaart mij vertellen en waar associeer ik de boodschap mee?

 

Noteer dit in een boekje en ga jezelf observeren/onderzoeken.

Het zal je als persoon verrijken en verlichting geven.

 

Ik nodig jouw uit om op  de beurzen aan te schuiven voor jouw persoonlijke kaartlegging of bekijk de andere mogelijkheden op de Diensten en Tarieven pagina, daar vind je een overzicht van alle leggingen.

 

!Geen teruggave van Consultkosten!

 

De boodschap is een richtlijn, het is aan jouw wat je met deze informatie doet en welke acties je daarop neemt met de gevolgen daarvan. Het kan zijn dat het een voorspelling is om wat er komen gaat of je herkent je nog niet in de boodschap. Het kan ook onderbewust gevoelens naar boven halen en confronterend zijn. Daarom vraag ik jouw om de tijd ervoor te nemen om te voelen wat de kaart met jouw doet, welke symboliek zie je en wat betekend dit voor jouw en stel je open om hiermee aan de gang te gaan.