Blad 2: Blue Faris

Hier ben ik weer, in dit stukje vertel ik over de slag de elke leven heeft veranderd.

 

Een Era geleden, was er een grootte oorlog tussen het goed en kwaad, zeg maar tot het duistere aan toe.

Het was onvermijdelijk dat er een slag als deze zou komen, je merkte aan iedereen het besef hoe het af kan lopen en alles anders gaat worden.

Dit baarde mij al zorgen en al helemaal toen mijn familie zich opsplitsen, ik, mijn oudste broer werden achter de poort gezet, oftewel vol in de verdediging. Mam moest ervoor zorgen dat het volk in veiligheid kwam.

De overige drie stonden op het slagveld zelf, dit waren echt de meest emotionele en zenuwslopende momenten uit mijn leven.

 

Dit gebeurde er:

We waren met te weinig manschappen tegen een veel te sterk leger, terug trekken was geen optie, want dan zouden ze het volk pakken en dit moest voorkomen worden.

Zelf ben ik met een paar anderen in de voorlinie gaan staan. Door onze moed en doorzettingsvermogen ging iedereen nog harder vechten, er kwam een kracht los wat niet te omschrijven is.

Toen ging het snel.....

De hoogste maarschalk stond ineens voor me met wapens die je liever niet tegenkomt en voor ik het wist kwam hij op mij af. Hij schoot een pijl af, maar ik kon hem toch nog goed raken voordat ik op de grond belandde met een bebloede wang.

Voordat hij de genade klap wou uitdelen sprong mijn dierbaarste vriend er tussen!

Hij is mijn redding geweest en ik kreeg volledige beschermen van mijn manschappen, die verdienen de eer, niet alleen ik.

Doordat ik op zo manier mijn leven wou geven voor het volk,  hebben ze mij tot beschermer van het volk gemaakt, verkort Blue Faris.

 

Voor iemand zoals mij die niet van vechten houd en liever geen zwaard ter hand neemt was dit wel heftig.

Door alles ben ik nog closer geworden met mijn mannen/vrienden, ze zijn familie voor mij.

 

Enjoy your day!