Over Maarten Faris

 

Klein, wisselend en een uniek assortiment in Middeleeuws, Fantasy, Spiri en Gothic producten, dit is Blue Faris.

Al vanaf kinds af aan ben ik gek op geschiedenis en mythes. Vol bewondering luister ik dan naar de verhalen van het ridderlijk leven met een vleugje fantasy erbij. Ik waan mij dan even in de wereld waar ik het meest van hou, het voelt dan als een ‘thuis’.

 

Halverwege 2019 ben ik begonnen met mijn webshop www.bluefaris.com, dit was een lang gekoesterde droom om deze sprong te maken. Ik heb de opleiding ondernemer detailhandel gedaan en keek altijd mijn ogen uit op events zoals Fantasy Fest en Elfia. Zoveel bijzondere producten, dat ik gewoon niet meer wist waar ik moest kijken haha. Toen begon het bij mij steeds meer te kriebelen om een eigen webshop te realiseren. Na lang wikken en wegen, ben ik stap voor stap mij gaan oriënteren: Hoe ziet mijn assortiment eruit? En Welke leveranciers ga ik benaderen. Door dit te doen kreeg ik de smaak te pakken om dit ook daadwerkelijk op te poten te krijgen.

Eindelijk was het zover de webshop ging in de lucht. Het was best wel spannend, wanneer de eerste bestelling zo komen. Wat geeft dit zo blij en trost gevoel als je ziet dat iemand op je webshop heeft gekeken. Maar nog mooier als er ineens een aankoop is gedaan! 

 

Vol enthousiasme ga ik dit avontuur aan en ik hoop jouw te mogen verrassen met dit uniek assortiment.

 

Veel shop plezier!